You cannot place a new order from your country. United States

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 €
Összesen 0,00 €

Fizetés

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

Hírlevél

Ortopédia Bolt
Unicert

Online :

Online : 1
Mai látogatások: 18
Összes látogatások: 261489
Összes látogatók: 249034
IP címed: 54.234.65.78

BLOG

  • Elektrokardiográfia 2015-04-09 14:28:52   ( EKG szócikkb?l átirányítva)   Willem Einthoven idejében az EKG vizsgálathoz a végtagokat...
  • Aeroszol 2015-04-09 14:25:24     Az aeroszolok egyszer? részecskék vagy folyadékcseppek az áramló leveg?ben , a diszperz részecskék mérettartománya általában 10...
  • A szisztolés és diasztolés érték 2014-06-02 09:46:13 A szisztolés és diasztolés érték             Bár a vérnyomásmérés eredményeként kapott mindkét szám fontos, 50 év felett a szisztolés érték...
  • Vérnyomásmérés 2014-06-02 09:18:02 A vérnyomást befolyásolja a testhelyzet, a napszak, az érzelmi állapot. Gyakran az orvosi rendel?ben magasabb értékek kerülnek rögzítésre, mint az...
  • A fonendoszkóp felépítése 2014-04-15 15:43:06 A fonendoszkóp felépítése Tudjon meg többet fonendoszkópja felépítésér?l: 1 -...
összes megtekintése

Hűségprogramunk

 Feliratkozás az orvosi-muszerek.hu hűségprogramjába

Amennyiben létrehoz egy felhasználói fiókot az orvosi-muszerek.hu weboldalunkon, automatikusan bekerül az orvosi-muszerek.hu hűségprogramjának tagjai közé.

 A hűségprogram nyereményeinek megszerzése és összegyűjtése
Minden az orvosi-muszerek.hu weboldalon elköltött .......-ért, adunk Önnek ...... hűségnyereményt.
- a nyereményeit leellenőrizheti az Ön nyereményfiókjában/felhasználói fiókjában a nyereményeim pontnál.
- minden megvásárolt termék után, Önnek jár egy a termék értékének 10%-val megegyező hűségnyeremény.

 

Ajánljon minket a barátainak és ezért szintén adunk Önnek hűségnyereményeket!

- küldje el az e-mail-t az Ön orvosi-muszerek.hu weboldalán lévő felhasználói fiókjából, és amennyiben az üzenet címzettje feliratkozik a weboldalunkra és rendelést is lead, Önnek köszönetképpen ...... nyereményt adunk a nyereményfiókjába.

 Mindemellett, ha adsz egy „LIKE”-ot a Facebook-on, szintén kapsz egy hűségnyereményt.

 A hűségnyeremények felhasználása és kuponokra való beváltása 

- Ezeket a hűségnyereményeket átalakíthatja ugyanolyan árú kedvezménykuponokra.

- Ahhoz, hogy felhasználhassa ennek a programnak a hűségnyereményeit, minimum .........-nyi nyereményt kell összegyűjtenie a nyereményfiókjába.

- A csomag szállítási díját nem lehet kifizetni ezekkel a hűségnyereményekkel.

 A hűségnyeremények leellenőrzése az orvosi-muszerek.hu-n

Bármikor leellenőrizheti a hűségnyereményei helyzetét a felhasználói fiókjában, a hűségnyeremények részben.

Itt leellenőrizheti a nyeremények összegyűjtésének folyamatát az időben, illetve ezek érvényességét. Az összegyűjtött nyeremények érvényességi ideje 5 év.

A nyeremények értékét a Szervező megváltoztathatja a promóciós ajánlatoktól függően. Ezek a promóciók mindig meg lesznek hirdetve az orvosi-muszerek.hu weboldalon.

Reméljük, hogy hűséges ügyfelünké válik. Ne feledje, bármelyik termékünkkel kapcsolatban elmondhatja a véleményét az adott termék információs oldalán, segítve ezzel a weboldalunk többi felhasználóját, hogy megfelelő véleményt alkothassanak a termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal kapcsolatba.

 Az Orvosi Muszerek hűségnyereményeinek megszerzési feltételei


Az Orvosi Muszerek hűségnyereményeinek felhasználása révén a weboldalunk tagjai alapértelmezetten elfogadják a következő Szabályokat és Feltételeket.

1. A hűségprogram meghatározatlan időre szól.

2. A hűségprogram kampánya bármikor, előzetes értesítés nélkül megszakítható.

3. A hűségprogram változásokon mehet keresztül a program lefutása során.

4. A hűségprogram rendszer bármilyen nemű tisztességtelen felhasználása maga után vonja az ügyfél felhasználói fiókjának bezárását.

5. A hűségnyeremények nem ruházhatóak át a felhasználók között és ezeket nem lehet beváltani készpénzre.

6. A személyek védelméről, a személyes adatok feldolgozása és ezen adatok szabad forgalma tekintetében, szóló 677/2001 számú Törvény, a módosításokkal és a kiegészítésekkel együtt, és a személyes adatok feldolgozására és a privátszféra védelmére a elektronikus kommunikáció során vonatkozó 506/2004 számú Törvény előírásainak megfelelően, az Orvosi Muszerek kötelessége az Ön által, egy családtagja által vagy egy másik személy által megadott személyes adatok biztonságos tárolása és kezelése, és csak az előre meghatározott célokra való felhasználása. A felhasználási célok a hűségprogramunk és az aktuális promócióinkról szóló értesítések.

 Az Orvosi Muszerek hűségprogramjáról bővebb felvilágosításért kérjük lépjen velünk kapcsolatba a következő űrlapunk segítségével. 

 Tisztelettel,

az Orvosi Muszerek csapata

 


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 €
Összesen 0,00 €

Fizetés

MEGAPORT Látogassa meg a Orvosi Muszerek webüzletet a ShopManian kacsa Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! ExactSeek: Relevant Web Search Egészségvédelem - wyw.hu
HungaroCenterHdCenterCukorbeteg-dieta
Dieta-fogyokuraKismama diétaHatékony fogyókúra
fonendoszkop fonendoszkopok vernyomasmero vernyomasmerok inhalator
Apróhirdetésingyen.hu